Всеки от нас има собствено енергийно поле. Ако не е достатъчно

...
Всеки от нас има собствено енергийно поле. Ако не е достатъчно
Коментари Харесай

3-те зодии, които могат да отблъснат негативната енергия

Всеки от нас има лично енергийно поле. Ако не е задоволително мощен, може да се употребява, с цел да повлияе на хората, с цел да им наложи свои лични правила. Вероятно сте усетили, че при контакт с някои хора има понижаване на силата и липса на комизъм. Всичко това е разследване от отрицателни въздействия.

Има обаче хора, които могат да отхвърлен отрицателната сила. И което е забавно, доста постоянно те не го осъзнават.

3. Козирог

Козирозите са много практични. Те не се занимават с езотерика. Козирозите се основават единствено на обстоятелства. Те постоянно имат лично мнение и в никакъв случай няма да се опълчват на личните си правила.

Когато Козирозите почувстват, че общуването с човек не е прелестно, те незабавно се пробват да прекратят диалога. Освен това има нещо, което в случай че някой завиди на Козирога или му пожелае неприятни неща, всичко бързо ще му се върне.

Освен това подобен човек няма да има задоволително мощ и може да се разболее. Затова е по-добре да не се изпречвате на пътя на Козирога.

2. Близнаци

Близнаците доста елементарно намират общ език, даже и с изцяло чужд. Хората от тази зодия могат да прекарват доста време в диалози – те в действителност го обичат. По време на диалога Близнаците подсъзнателно се освобождават от отрицателната сила. Правят го доста елементарно.

Близнаците знаят по какъв начин да изградят непроницаема стена към себе си, която да върне всичко казано назад на индивида, с който приказват в този миг. Близнаците не обръщат внимание на рецензията и сарказма. Те могат да изтласкат цялата отрицателна сила назад.

Най-добрата отбрана е офанзивата, което е правилото, което Близнаците следват. Това им оказва помощ да устоят на натиска на другите и не разрешава на никого да им подрежда.

1. Риби

Въпреки че хората от зодия Риби са доста чувствителни към света към тях, те не го демонстрират. Те имат свое вътрешно леговище и знаят по какъв начин да се скрият там.

Рибите могат да изгубят фокуса си върху диалог с човек, тъй че даже да не схванат защо става въпрос. Рибите се държат по този метод, когато схванат, че човек е източник на отрицателна сила.

Ето по какъв начин Рибите се крият във вътрешния си пашкул. Често Рибите могат да изтласкат отрицателна сила към индивида, с който приказват. Правят го на подсъзнателно равнище. Затова е по-добре да не експериментирате с хората Риби

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР